Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386734

Amistoso (Int.) 731386734 Información oficial sobre el partido 731386734 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Campelo F.C Alineación oficial del equipo 'Campelo F.C' en el partido 4 - 1 SteAUA Wiedikon Alineación oficial del equipo 'SteAUA Wiedikon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Campelo F.C Alineación oficial del equipo 'Campelo F.C' en el partido 4 - 0 SteAUA Wiedikon Alineación oficial del equipo 'SteAUA Wiedikon' en el partido
Tiene un resultado normal 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campelo F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de Sachin Weerasinghe, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sachin Weerasinghe, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Sachin Weerasinghe va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 65 de joc. Bolibar Txarramendieta es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Sachin Weerasinghe va incrementar l'avantatge de Campelo amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Campelo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan John Long va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nico Plüss.
  • 234 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 47 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però John Long estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Kilasi de Campelo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SteAUA Wiedikon

Goles Goles

  • 154 Minuto 56 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Leon Mękarski. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AUA W va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodolphe Cappoen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.