Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386705

Amistoso (Int., RC) 731386705 Información oficial sobre el partido 731386705 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Suppaman Association Football Club Alineación oficial del equipo 'Suppaman Association Football Club' en el partido 5 - 4 Cycle Team Alineación oficial del equipo 'Cycle Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Suppaman Association Football Club Alineación oficial del equipo 'Suppaman Association Football Club' en el partido 8 - 1 Cycle Team Alineación oficial del equipo 'Cycle Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suppaman Association Football Club

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Thikhathali 'Tiki Taka' Tumbumuzi va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Etelvino Rivera, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Zdeněk Bílek de Suppa va demostrar les seves habilitats al minut 66 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): José Galliners s'emportà una gran ovació del públic local al minut 76, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Beneharo Centurión, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Suppa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Suppa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Thikhathali 'Tiki Taka' Tumbumuzi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Thikhathali 'Tiki Taka' Tumbumuzi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zdeněk Bílek va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Renato Savedra de Suppa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Renato Savedra de Suppa va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Cycle Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tammo Esselink quedar desmarcat i marcar per a Cycle al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Lenny de Kat estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Lander Veldhorst va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 41.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cycle prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Rudy Weener.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Barend Intveld va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Barend Intveld, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Barend Intveld va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tamas Houtman de Cycle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.