Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386579

Amistoso (Int.) 731386579 Información oficial sobre el partido 731386579 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 1 - 1 Red&Black Devils Alineación oficial del equipo 'Red&Black Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 2 - 1 Red&Black Devils Alineación oficial del equipo 'Red&Black Devils' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,5 % 1,8 % 14,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badía Fútbol Club

Goles Goles

  • 114 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. George Lobonţ no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Fútbol va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raniere Sanches Alves ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Victor Iosim va rebre molts aplaudiments. Al minut 26 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Marc Curtoys quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Humbertinho Pockszevnicki hauria d'haver estat gol al minut 31 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 215 Minuto 35 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Marc Curtoys va superar els defenses rivals per velocitat al minut 35 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Fútbol enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 54 per blocar una centrada d'en Frederic Bassagañas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Fútbol.

Red&Black Devils

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Red&Black prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en István Kovács.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan José María Español va estar a punt de posar per davant a Red&Black amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Taito Keisala va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Red&Black sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lloyd Earwaker, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 49 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Red&Black que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Olivian Muha, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.