Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386355

Amistoso (Int.) 731386355 Información oficial sobre el partido 731386355 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

Grey Wolves Alineación oficial del equipo 'Grey Wolves' en el partido 4 - 3 As Xacias de Marce Alineación oficial del equipo 'As Xacias de Marce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Grey Wolves Alineación oficial del equipo 'Grey Wolves' en el partido 0 - 1 As Xacias de Marce Alineación oficial del equipo 'As Xacias de Marce' en el partido
Tiene mucha potra 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grey Wolves

Goles Goles

  • 124 Minuto 22 (Gol de penalti): Corria el minut 22, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Wolves s'avançava en el marcador després que en Jan Gęstwa xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Walery Subocz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Jenne Wilmet va donar a Wolves un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Yosyp Verteletskiy de Wolves va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Wolves va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Adrian Owsiak, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tadeusz Ropelewski de Wolves es va guanyar la targeta groga merescudament.

As Xacias de Marce

Goles Goles

  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 26, quan Ignacio Marín va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Xacias van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 40, quan Luis Picasso va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Xacias va reduir l'avantatge rival a 4 - 3, quan Edgar Cabriales va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48 de partit, Héctor Medina Abascal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Marín per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 74, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 90, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ireneusz Połetek va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Manuel Cost des de l'esquerra.