Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386337

Amistoso (Int.) 731386337 Información oficial sobre el partido 731386337 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

as maximus Alineación oficial del equipo 'as maximus' en el partido 3 - 2 Roc&Blai Penya Esportiva Alineación oficial del equipo 'Roc&Blai Penya Esportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
as maximus Alineación oficial del equipo 'as maximus' en el partido 1 - 0 Roc&Blai Penya Esportiva Alineación oficial del equipo 'Roc&Blai Penya Esportiva' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

as maximus

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sayid Ibarkak de as maximus aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Sayid Ibarkak es va introduir dins la defensa central al minut 25, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Javier Reverón ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, as maximus es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alain Séné va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gauthier Darne de as maximus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El as maximus ho intentava per la dreta per mitjà de Alain Séné, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Kalden El-Fassi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Javier Reverón havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gauthier Darne de as maximus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Roc&Blai Penya Esportiva

Goles Goles

  • 150 Minuto 64 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 64 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Walter Soldino, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Lluís Vilagran per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Zlatan Lovričević va servir per deixar enrere el gegant Rossano Dalmo al minut 84, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zlatan Lovričević de Esportiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lluís Vilagran.