Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386274

Amistoso (RC) 731386274 Información oficial sobre el partido 731386274 en Hattrick

14.05.2024 19:10:00

BR1team Alineación oficial del equipo 'BR1team' en el partido 5 - 4 Mandola United Alineación oficial del equipo 'Mandola United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
BR1team Alineación oficial del equipo 'BR1team' en el partido 2 - 4 Mandola United Alineación oficial del equipo 'Mandola United' en el partido
Tiene bastante suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BR1team

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): BR1team va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mauro Fiaschi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ezio Tolloi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Sabio Figus va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de BR1team i marcant el 2 - 2.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ezio Tolloi sempre és una garantia. Al minut 62, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Sabio Figus marcar el 3 - 4 per al BR1team.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, Vittorio Torre va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador Eros Terribile de BR1team, després de 78 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 5 - 4 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Clemente Lanconelli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BR1team se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ezio Tolloi va rebre molts aplaudiments. Al minut 74 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a BR1team per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eros Terribile, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Mandola United

Goles Goles

  • 164 Minuto 12 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Riccardo Tevenini marqués l'empat. Al minut 12 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): El Mandola era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Yannik Leyendecker va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 35, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Giuseppe Becherelli es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Mandola, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Riccardo Tevenini va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Dino Festini va marcar al minut 20 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Tommy Nativo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gian Carlo Arrighini, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Davide Dell'Erba de Mandola, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 71, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!