Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386232

Amistoso (Int., RC) 731386232 Información oficial sobre el partido 731386232 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Legoplastikä Alineación oficial del equipo 'Legoplastikä' en el partido 3 - 0 sallozlar Alineación oficial del equipo 'sallozlar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Legoplastikä Alineación oficial del equipo 'Legoplastikä' en el partido 2 - 1 sallozlar Alineación oficial del equipo 'sallozlar' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Legoplastikä

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Legoplastikä per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Patxi García Solé, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Legoplastikä van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mick Pierrot, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Legoplastikä va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Michal Véle en un 1 contra 1 amb el porter Yakup Şen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ramazan Zekavet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Anco Alderliefste de Legoplastikä, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yakup Şen en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Michal Véle va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Ramazan Zekavet de Legoplastikä va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 0.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Mick Pierrot de Legoplastikä és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 0.

sallozlar

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ege Nesin ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Hüseyin Doğuş, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Hüseyin Doğuş va servir per deixar enrere el gegant Marius Băbuţ al minut 33, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alp Eren Sonbay.
  • 512 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59 de partit, Alp Eren Sonbay de sallozlar va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de sallozlar Yakup Şen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Enric Clarimont. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hüseyin Doğuş va xutar fora per a sallozlar, el marcador es va quedar igual: 2 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de sallozlar, Ege Nesin, col·locà la pilota just a les mans d'en Enric Clarimont. El marcador: 2 - 0.