Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386223

Amistoso 731386223 Información oficial sobre el partido 731386223 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Pitillos FC Alineación oficial del equipo 'Pitillos FC' en el partido 3 - 2 Anselmos FC Alineación oficial del equipo 'Anselmos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pitillos FC Alineación oficial del equipo 'Pitillos FC' en el partido 2 - 5 Anselmos FC Alineación oficial del equipo 'Anselmos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pitillos FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Pitillos prenia la batuta de l'encontre al minut 4, quan en Eliseu Lladó va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Pitillos, atacant per l'esquerra al minut 47, va aprofitar el magnífic llançament de Diego Sánchez Angulo per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador Cecilio Abad de Pitillos, després de 63 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Mozo Moratinos de Pitillos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edu Bramon de Pitillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Otilio Basoa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77 de partit, Miguel Mozo Moratinos de Pitillos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Anselmos FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Dylan Bergsma de Anselmos va marcar de penal l'empat al minut 30.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ariel Turpin sempre és una garantia. Al minut 62, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Winston Rey Kramer marcar el 2 - 2 per al Anselmos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Martín Lopez Abellán va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Ari Turtia al minut 80 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Dylan Bergsma de Anselmos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.