Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386121

Amistoso (Int.) 731386121 Información oficial sobre el partido 731386121 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

FC Thury Alineación oficial del equipo 'FC Thury' en el partido 0 - 4 Kaptajn Klo's Børnelokkere Alineación oficial del equipo 'Kaptajn Klo's Børnelokkere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Thury Alineación oficial del equipo 'FC Thury' en el partido 0 - 2 Kaptajn Klo's Børnelokkere Alineación oficial del equipo 'Kaptajn Klo's Børnelokkere' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Thury

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de David Nabburg es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 39, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Balita Rakotonirainy de Thury va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77 de partit, Balita Rakotonirainy de Thury va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Kaptajn Klo's Børnelokkere

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Manuel Pierro de Børnelokkere va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Børnelokkere va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kıraç Yöntem, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Kıraç Yöntem va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Kıraç Yöntem va pentinar un córner cap al segon pal que Bjarne Dalsgaard va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Børnelokkere va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 27, quan Kıraç Yöntem va quedar-se sol davant el porter Mátyás Gyulai, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Hilario Iriberria. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.