Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386105

Amistoso 731386105 Información oficial sobre el partido 731386105 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 2 - 3 Náquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Náquera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 2 Náquera C.F. Alineación oficial del equipo 'Náquera C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,1 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El Rangers no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Maximilià Assens es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): El jugador Javier Feijoo de Rangers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan Maximilià Assens des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Iturraspe de Rangers es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 54, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Feijoo de Rangers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Borja De Herrera de Rangers es va guanyar la targeta groga merescudament.

Náquera C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luis Valdés Saavedra es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 116 Minuto 9 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 9, en Marc Sanchordi del Náquera va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Robbie Depotter que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Nicky Hirsi la va rematar Luis Valdés Saavedra amb una magnífica volea que va fer pujar per a Náquera el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Robbie Depotter al minut 33, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adrián Pallares va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Jai Frosali va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nicky Hirsi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Marc Sanchordi de Náquera va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.