Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731386061

Amistoso (Int.) 731386061 Información oficial sobre el partido 731386061 en Hattrick

15.05.2024 15:20:00

A.S. Thunderweddel Alineación oficial del equipo 'A.S. Thunderweddel' en el partido 5 - 2 Blau Weiß 2019 Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß 2019' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.S. Thunderweddel Alineación oficial del equipo 'A.S. Thunderweddel' en el partido 1 - 1 Blau Weiß 2019 Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß 2019' en el partido
Tiene mucha potra 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,1 % 48,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S. Thunderweddel

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Thunderweddel prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Ştefan Zamora va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): René Rivalin va incrementar l'avantatge de Thunderweddel amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 54 (Gol de contra de falta): Thunderweddel va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ştefan Zamora la va transformar en el 3 - 2.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 78 una excel·lent centrada de Ştefan Zamora va arribar a René Rivalin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 2 al marcador.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Thunderweddel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nathanaël Bridoux progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tite Ngudianza va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Władysław Kurczaba va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): El Thunderweddel va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ştefan Zamora la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dymitr Purtak va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Thunderweddel, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Dymitr Purtak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Blau Weiß 2019

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Blau sempre confia amb les genialitats d'en Francesco Maria Tabellini; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 1.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Blau van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 42, quan Marek Wancerz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Blau que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nikola Rebrina, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 85 en Matthias Zindler va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Dominique Loirat va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Blau va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Lewin Reußler.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pino Decreuze de Blau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.