Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731385808

Amistoso (Int., RC) 731385808 Información oficial sobre el partido 731385808 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Victoris 77 Alineación oficial del equipo 'Victoris 77' en el partido 3 - 6 Lupi di Toscana Alineación oficial del equipo 'Lupi di Toscana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Victoris 77 Alineación oficial del equipo 'Victoris 77' en el partido 2 - 5 Lupi di Toscana Alineación oficial del equipo 'Lupi di Toscana' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 83,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Victoris 77

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els seguidors del Victoris van tornar a saltar d'alegria al minut 33. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Eloy Rodríguez Pérez que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Hakim Ubaid arribés a peus de Sicco Bronsveld, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Victoris el 2 - 4.
  • 104 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Victoris al minut 84. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Hakim Ubaid va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Josema Fernández Folguera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Marcelino Pacheco de Victoris va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Lupi di Toscana

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 26, el Toscana va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gian Luca Balzoni, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Stefano Pedroni va augmentar l'avantatge de Toscana a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Antonio Gerardo Crosia va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 1 - 3 per a Toscana.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Stefano Pedroni va augmentar l'avantatge de Toscana a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Gian Luca Balzoni va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Stefano Pedroni de Toscana l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Gian Luca Balzoni, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Toscana va quedar sense poder incrementar el seu marcador.