Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731385783

Amistoso (Int.) 731385783 Información oficial sobre el partido 731385783 en Hattrick

15.05.2024 17:55:00

Nędzazbiedą Alineación oficial del equipo 'Nędzazbiedą' en el partido 5 - 0 Crabs Team Alineación oficial del equipo 'Crabs Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nędzazbiedą Alineación oficial del equipo 'Nędzazbiedą' en el partido 3 - 1 Crabs Team Alineación oficial del equipo 'Crabs Team' en el partido
Tiene suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nędzazbiedą

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ignaz van de Kar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Piotr Taudul va incrementar l'avantatge de Nędzazbiedą amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): Nędzazbiedą va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 66, quan Aert van Silfhout, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 0.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Nędzazbiedą va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aert van Silfhout va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Nędzazbiedą a 5 - 0. Joakim And va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Nędzazbiedą per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aert van Silfhout, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Massimo Ballerini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Piotr Taudul va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Johan Fjelkvist va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Crabs Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Stoimen Krústev quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alejandro Estirado va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Damián Coiro va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.