Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731385690

Amistoso (Int.) 731385690 Información oficial sobre el partido 731385690 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 3 - 1 East Riding Strollers Alineación oficial del equipo 'East Riding Strollers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
LECONDONI F.C. Alineación oficial del equipo 'LECONDONI F.C.' en el partido 6 - 1 East Riding Strollers Alineación oficial del equipo 'East Riding Strollers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LECONDONI F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Enric Argilaguet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Enric Argilaguet es va introduir dins la defensa central al minut 39, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Enric Argilaguet va augmentar l'avantatge de LECONDONI a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Koldo Berano de LECONDONI gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Renato Coronel. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

East Riding Strollers

Goles Goles

  • 154 Minuto 75 (Gol de penalti): Strollers va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Kelvin Stanton.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lee Stather va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Kelvin Stanton aquest no va estar a l'altura.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Joseph Bellgrove va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marcel von Sayn-Wittgenstein-Berleburg va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dom Davitt ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.