Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731385583

Amistoso (Int., RC) 731385583 Información oficial sobre el partido 731385583 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

balboleos Alineación oficial del equipo 'balboleos' en el partido 1 - 2 BSC TreptowMob Alineación oficial del equipo 'BSC TreptowMob' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
balboleos Alineación oficial del equipo 'balboleos' en el partido 1 - 6 BSC TreptowMob Alineación oficial del equipo 'BSC TreptowMob' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

balboleos

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): balboleos, atacant per l'esquerra al minut 27, va aprofitar el magnífic llançament de Simon Dalli per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 55 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ramón Quintero de balboleos va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Augusto Apuzzo de balboleos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Onrubia Rivas.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Corral de balboleos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BSC TreptowMob

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Olaf 'Bomber' Bugnits va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 39.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 70 minuts quan Bernhard-Adrian Möhren va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a BTB.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de BTB a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Hansi Christner va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Eric Maerken va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 71, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.