Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384650

Amistoso (Int.) 731384650 Información oficial sobre el partido 731384650 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

Cdjpb United Alineación oficial del equipo 'Cdjpb United' en el partido 1 - 3 FC Fat Rabbit Alineación oficial del equipo 'FC Fat Rabbit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cdjpb United Alineación oficial del equipo 'Cdjpb United' en el partido 0 - 1 FC Fat Rabbit Alineación oficial del equipo 'FC Fat Rabbit' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cdjpb United

Goles Goles

  • 139 Minuto 60 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de United Nic Lager va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Egidius Beekhuizen va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Passaven 26 minuts quan Gerald Senftl des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danny Sheombar de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Fat Rabbit

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vincenzo Zancan va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Nassir Hasan rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Eric Massanet, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 2 a l'estadi!
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Rabbit va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nassir Hasan, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Majid Naghibi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Shahram Samadaghaei quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Matthys Daemen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Guillermo Topete. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 61 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Shahram Samadaghaei de Rabbit no va ser gol per ben poc.