Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384601

Amistoso (Int.) 731384601 Información oficial sobre el partido 731384601 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

sardinero racing club Alineación oficial del equipo 'sardinero racing club' en el partido 2 - 0 Benskohr FC Alineación oficial del equipo 'Benskohr FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sardinero racing club Alineación oficial del equipo 'sardinero racing club' en el partido 2 - 3 Benskohr FC Alineación oficial del equipo 'Benskohr FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sardinero racing club

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): S.rancing. s'avançava al marcador al minut 42, després d'un rebot que va caçar en Lindy Wiles per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de S.rancing. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arthur Haverkort progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): S.rancing. va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Enrique Sáenz Adán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Caio Luís Paraguaçu va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Benskohr. La jugada d'estratègia del S.rancing. per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Caio Luís Paraguaçu va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Christian Messi gairebé va marcar per a S.rancing. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Arthur Haverkort una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Peter Endruweit va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Rastko Vlajković de S.rancing. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Caio Luís Paraguaçu de S.rancing. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Benskohr FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Dirk-Volker Krautacker de Benskohr, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Reinhold Molata quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Dirk-Volker Krautacker va encarar al porter al 69, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilhelm Fürstenhof de Benskohr va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.