Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384542

Amistoso (RC) 731384542 Información oficial sobre el partido 731384542 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido 6 - 4 Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Club Deportivo Candeán Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Candeán' en el partido 6 - 1 Club Atlético de Barxa Alineación oficial del equipo 'Club Atlético de Barxa' en el partido
Tiene un resultado normal 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Candeán

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Deportivo va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Crispín Vela, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Yannic Gartenbrook que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Deportivo van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Yannic Gartenbrook en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Daniel Sanmartín de Deportivo va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Deportivo va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 39 Daniel Sanmartín va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Ancor Roca va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Ancor Roca va incrementar l'avantatge de Deportivo amb el 6 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pierpaolo Furlan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pierpaolo Furlan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Club Atlético de Barxa

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Berenguer Castelló es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Óscar Fabuel va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 21 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): En Vasco Berardengo va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Vicent Faust la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Un mica després, Francisco Rotellar de Atlético va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Atlético creava perill des de la dreta al minut 57, però en Àngel Llaona, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Francisco Rotellar desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Pol Bardolet de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.