Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384508

Amistoso (Int.) 731384508 Información oficial sobre el partido 731384508 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

Boca Hettstedt Alineación oficial del equipo 'Boca Hettstedt' en el partido 3 - 2 Racing Dominicos Alineación oficial del equipo 'Racing Dominicos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Boca Hettstedt Alineación oficial del equipo 'Boca Hettstedt' en el partido 4 - 2 Racing Dominicos Alineación oficial del equipo 'Racing Dominicos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,2 % 11,1 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boca Hettstedt

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 15 minuts quan Leopoldo Grugni va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Hettstedt.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hettstedt. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Simeon Goularas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 72, Jesús Josa va pentinar un córner cap al segon pal que Mikhail Muraev va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12, Leopoldo Grugni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Len Schroedter una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Raúl Navarro Soto va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Len Schroedter per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Raúl Navarro Soto va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Racing Dominicos

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 24 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a David Pérez Rubio marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Arkadiusz Chomicki, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Trayvon Dyck sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, un refús desafortunat de Miroslav Radovanović, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Trayvon Dyck no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 89, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miroslav Radovanović va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Arkadiusz Chomicki des de l'esquerra.