Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384469

Amistoso (Int.) 731384469 Información oficial sobre el partido 731384469 en Hattrick

15.05.2024 23:00:00

Rock'em & Sock'em Alineación oficial del equipo 'Rock'em & Sock'em' en el partido 3 - 6 Juv!!! Alineación oficial del equipo 'Juv!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rock'em & Sock'em Alineación oficial del equipo 'Rock'em & Sock'em' en el partido 4 - 2 Juv!!! Alineación oficial del equipo 'Juv!!!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rock'em & Sock'em

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jean-Marc Richard va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Rockem empatava el partit, 1 a 1, al minut 15.
  • 100 Minuto 43 (Gol de falta): Al minut 43, Jamie Long va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Després de 57 minuts de partit, Ludovic Gauvreau igualava per Rockem en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Jean-Marc Richard va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Juv!!!

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan José Iván Alarcón va posar els visitants Juv!!! per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Jasper Kharfan de Juv!!! va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Siavash Dehghan va augmentar l'avantatge de Juv!!! a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vusumuzi Lekgetho quedar desmarcat i marcar per a Juv!!! al minut 58. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Jef Maudoux va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 3 - 5 per a Juv!!!.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Lieven Linssen de Juv!!! va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 6 al minut 91. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Vusumuzi Lekgetho va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Trae Behnke va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): En Jef Maudoux va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Jasper Kharfan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Juv!!! va quedar sense poder incrementar el seu marcador.