Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384359

Amistoso (Int., RC) 731384359 Información oficial sobre el partido 731384359 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 0 - 2 Monsters Republic of Zamb Alineación oficial del equipo 'Monsters Republic of Zamb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Que te ondulen! Alineación oficial del equipo 'Que te ondulen!' en el partido 2 - 2 Monsters Republic of Zamb Alineación oficial del equipo 'Monsters Republic of Zamb' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que te ondulen!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a ondulen! per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Melón, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Pérez de Colosía de ondulen! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Monsters Republic of Zamb

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Charles Hingndu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Monsters.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Douglas Katumwa des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Winston Ungoni va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Christopher Pichen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Charles Hingndu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Yunes Boutayeb va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 239 Minuto 47 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Winston Ungoni va servir per deixar enrere el gegant Lizer Olmos al minut 47, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Volkan Falih va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Volkan Falih va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en John Nkoloso, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Douglas Katumwa de Monsters va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Delly Omongo.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Twaambo Sunzu de Monsters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.