Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384167

Amistoso (Int.) 731384167 Información oficial sobre el partido 731384167 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

LaSagera FC Alineación oficial del equipo 'LaSagera FC' en el partido 2 - 1 Bruco FC Alineación oficial del equipo 'Bruco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
LaSagera FC Alineación oficial del equipo 'LaSagera FC' en el partido 2 - 4 Bruco FC Alineación oficial del equipo 'Bruco FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaSagera FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): LaSagera, atacant per l'esquerra al minut 13, va aprofitar el magnífic llançament de Roël van Elven per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Armengol Felani va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Armengol Felani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): LaSagera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Tomàs Martínez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Bogdan Râtea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Achille Cavin va rematar alt.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Roël van Elven gairebé va marcar per a LaSagera des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomàs Martínez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Armengol Felani de LaSagera es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bruco FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): El Bruco era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Gabriele Codini va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Massimiliano Marco Scalambrieri va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Albrecht von Samson-Himmelstjerna quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Anton Maria Carola haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Bruco al minut 77.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Bruco va estar a punt d'empatar al 85 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Albrecht von Samson-Himmelstjerna que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Ivan Föhn va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 88, en un 1 contra 1 amb el porter, però Aristotelis Mamakas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de József Csicsó des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleš Bezděk de Bruco amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.