Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731384044

Amistoso (Int.) 731384044 Información oficial sobre el partido 731384044 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido 2 - 2 JS Kärkipotku Alineación oficial del equipo 'JS Kärkipotku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rockola Team Alineación oficial del equipo 'Rockola Team' en el partido 2 - 0 JS Kärkipotku Alineación oficial del equipo 'JS Kärkipotku' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rockola Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Akram El Mokadem de Rockola aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Enrique Moratal de Rockola va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sergio Fernández Reguera va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Boris Rangelov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Rockola va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Francisco Manuel Weyler ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Rockola va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Víctor Almazán va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

JS Kärkipotku

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 35, quan Niko Silvennoinen va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): Amb 68 minuts jugats, Olli Koivisto de Kärkkäri va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kärkkäri va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 25, però en Heino Himanen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Sulho Oksala va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Nikolai Salmia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Erhan Etiz, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olli Koivisto de Kärkkäri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Olli Koivisto va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.