Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383925

Amistoso (Int., RC) 731383925 Información oficial sobre el partido 731383925 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 2 - 0 Se7en Up Alineación oficial del equipo 'Se7en Up' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ulls de Gat Mesquer Alineación oficial del equipo 'Ulls de Gat Mesquer' en el partido 1 - 1 Se7en Up Alineación oficial del equipo 'Se7en Up' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulls de Gat Mesquer

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Baztan Ikoreka de Mesquer, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Gabriel Collobert, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Mesquer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Maximiliano Cruxeiras arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mesquer va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Maximiliano Cruxeiras, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Baztan Ikoreka una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Vilmos Finna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Abramo Volpe, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vadim Novokreschenov de Mesquer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Se7en Up

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 82 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Răzvan Hodan va rebre molts aplaudiments. Al minut 82 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.