Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383815

Amistoso (Int.) 731383815 Información oficial sobre el partido 731383815 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 2 - 5 Bu Terriers Alineación oficial del equipo 'Bu Terriers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
BaLdOvAr Alineación oficial del equipo 'BaLdOvAr' en el partido 6 - 2 Bu Terriers Alineación oficial del equipo 'Bu Terriers' en el partido
Es un cenizo 5.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,2 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BaLdOvAr

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Manuel Ramirez-Tello va donar a BaLdOvAr un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Giulio Pamparana de BaLdOvAr va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): BaLdOvAr va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pol Recarens ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): En Pablo Umbría es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Salva Tous va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 87 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Bu Terriers

Goles Goles

  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 79 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Phillip Hall de Terriers marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): En Nicholas Dees donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 80 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 138 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sándor Zollner arribés a peus de Jaron Gibbs, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Terriers el 1 - 3.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jaron Gibbs va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Alejandro Matusevicius va augmentar l'avantatge de Terriers a 2 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Phillip Hall quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 260 Minuto 31 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Rolando Albañil, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.