Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383807

Amistoso (Int.) 731383807 Información oficial sobre el partido 731383807 en Hattrick

15.05.2024 16:30:00

Bolbro AllStars Alineación oficial del equipo 'Bolbro AllStars' en el partido 1 - 3 BALOOBAS RC Alineación oficial del equipo 'BALOOBAS RC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bolbro AllStars Alineación oficial del equipo 'Bolbro AllStars' en el partido 1 - 1 BALOOBAS RC Alineación oficial del equipo 'BALOOBAS RC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bolbro AllStars

Goles Goles

  • 114 Minuto 78 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 78. Jaime Kojira, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

BALOOBAS RC

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Passats 17 minuts de partit, BALOOBAS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Willy Rivas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): Amb 88 minuts jugats, Marcin Latanowicz de BALOOBAS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): BALOOBAS va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 89, quan Kostas Thanailakis, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hussein Waris va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): BALOOBAS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Marcin Latanowicz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 33, un contraatac del BALOOBAS no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Marcin Latanowicz perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Slimane Bremili va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Željko Avdalović va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip BALOOBAS Hussein Waris quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Willy Rivas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Florian Gurzyński.