Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383789

Amistoso (Int.) 731383789 Información oficial sobre el partido 731383789 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Atletico Rena Alineación oficial del equipo 'Atletico Rena' en el partido 4 - 1 Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Rena Alineación oficial del equipo 'Atletico Rena' en el partido 3 - 0 Abes FC Alineación oficial del equipo 'Abes FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Rena

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Nevio Canu va donar a Atletico un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 116 Minuto 20 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 20, en Augusto Guerra del Atletico va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jari Harell que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Riccardo Daveti va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Augusto Guerra es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Nevio Canu que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Augusto Guerra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juha Harmanen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77, Riccardo Daveti gairebé va marcar per a Atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Augusto Guerra gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kveldulv Grodås va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Nevio Canu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Abes FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Marcos Gastañiza va anar directament als peus de Ugutz Aitz que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ugutz Aitz, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marcos Gastañiza de Abes es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Marco Brenneisen de Abes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.