Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383788

Amistoso (Int., RC) 731383788 Información oficial sobre el partido 731383788 en Hattrick

15.05.2024 18:50:00

Virunga Park FC Alineación oficial del equipo 'Virunga Park FC' en el partido 2 - 1 Albuquerque Isotopes Alineación oficial del equipo 'Albuquerque Isotopes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Virunga Park FC Alineación oficial del equipo 'Virunga Park FC' en el partido 2 - 0 Albuquerque Isotopes Alineación oficial del equipo 'Albuquerque Isotopes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virunga Park FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Després de 20 minuts de partit, Ndaye Lonyeka igualava per Virunga en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 120 Minuto 106 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 106, indicava inequívocament que en Milan Vajdák va saber trobar la xarxa rival. Virunga desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Virunga per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Vivien Bakadi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Ngoy Makona arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ndaye Lonyeka del Virunga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a Virunga per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jimmy Kilonga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Ricardo van Rhijn de Virunga va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaultier Hautman de Virunga va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Ndaye Lonyeka de Virunga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Gaultier Hautman de l'equip Virunga, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 512 Minuto 109 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ndaye Lonyeka se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Albuquerque Isotopes

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Airam Atance entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Albuquerque, un peu providencial d'en Ramón Ruiz va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Solís Martagón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.