Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383186

Amistoso (Int., RC) 731383186 Información oficial sobre el partido 731383186 en Hattrick

15.05.2024 09:30:00

Ellerhoop Alineación oficial del equipo 'Ellerhoop' en el partido 2 - 3 RasenBallsport Schwerin Alineación oficial del equipo 'RasenBallsport Schwerin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ellerhoop Alineación oficial del equipo 'Ellerhoop' en el partido 5 - 0 RasenBallsport Schwerin Alineación oficial del equipo 'RasenBallsport Schwerin' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ellerhoop

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Ellerhoop va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Károly Czabarka va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ellerhoop va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ladislav Košťál progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mel Westley va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Jordi Traginer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Intars Kalniņš de Ellerhoop va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Julian Walser una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 54, però una magnífica aturada de Jordi Traginer va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Ellerhoop ho intentava per la dreta per mitjà de Károly Czabarka, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Julian Walser de Ellerhoop va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

RasenBallsport Schwerin

Goles Goles

  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de RBS eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 55, Gunter Pflegerl va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Gregor Scharnwebber va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 69.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Stephan Gunten estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Mścibor Olejarczyk va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 70.