Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731383121

Amistoso (Int., RC) 731383121 Información oficial sobre el partido 731383121 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Var team Alineación oficial del equipo 'Var team' en el partido 5 - 6 Talleda FC Alineación oficial del equipo 'Talleda FC' en el partido
2 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 5
0 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 1
0 / 0 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 1 / 2
1 / 3 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 1
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 1 / 1
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 0
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
56 % Posesión 90' 44 %
Normal Táctica Normal
Var team Alineación oficial del equipo 'Var team' en el partido 5 - 6 Talleda FC Alineación oficial del equipo 'Talleda FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Var team Alineación oficial del equipo 'Var team' en el partido 2 - 1 Talleda FC Alineación oficial del equipo 'Talleda FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,2 % 11,8 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Var team

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Botvid Gustavsson sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jimmy Agosto que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Thomas Zappulo va incrementar l'avantatge de team amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Walter Tangianu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 237 Minuto 76 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Virginio Tini va fer al minut 76 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Killian Weizenegger, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El team ho intentava per la dreta per mitjà de Lorenzo Garripoli, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 83 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Botvid Gustavsson va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Lusuardi de team es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Giuseppe Lusuardi se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de team, Walter Tangianu, col·locà la pilota just a les mans d'en Włodzimierz Żytni. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Pietro Donadeo de team, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Włodzimierz Żytni en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Marco Cance va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Virginio Tini de team va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Carlo Zanderighi de team, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Włodzimierz Żytni en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Antonio Negrini xutant per a team va fer anar la pilota just on la volia, però Włodzimierz Żytni, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Killian Weizenegger de team va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Talleda FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Talleda FC va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Pedro Deneb va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 81 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Rufo Melón de Talleda FC va marcar de penal l'empat al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pedro Deneb quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Óscar Bernal, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 272 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Es duien 114 minuts de partit jugats quan Marcelo Hugo Astori va estar a punt de posar per davant a Talleda FC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pietro Donadeo va impedir un gol cantat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Àngel Maria Freixenet anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Talleda FC.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Talleda FC Diego Marsán no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pietro Donadeo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Talleda FC, Damián Mache, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gheorghe Mache va xutar fora per a Talleda FC, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Talleda FC Włodzimierz Żytni, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pietro Donadeo. El marcador continuava 5 - 5.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Mathias Haegdorens de Talleda FC va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 5 - 5.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Talleda FC Marcelo Hugo Astori no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pietro Donadeo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 6.