Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382910

Amistoso (Int.) 731382910 Información oficial sobre el partido 731382910 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

hans a rohrstock Alineación oficial del equipo 'hans a rohrstock' en el partido 4 - 1 BFC Bumbi Nigeria Alineación oficial del equipo 'BFC Bumbi Nigeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
hans a rohrstock Alineación oficial del equipo 'hans a rohrstock' en el partido 2 - 0 BFC Bumbi Nigeria Alineación oficial del equipo 'BFC Bumbi Nigeria' en el partido
Tiene suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hans a rohrstock

Goles Goles

  • 187 Minuto 9 (Gol tiro lejano): L'entrenador del rohrstock va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 9 va arribar el 1 - 0 quan en Ionuţ Dafinescu va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ralph Brenner, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan rohrstock va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Heribert Frühbe des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de rohrstock al minut 51, que va llançar ajustat al pal en Johannes Piot. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 31 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de rohrstock tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Karim Heereman ho va intentar al minut 31 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

BFC Bumbi Nigeria

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): El Nigeria era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kenneth Ayafa va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 1 pujava al marcador.