Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382877

Amistoso (Int.) 731382877 Información oficial sobre el partido 731382877 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Sporting de Cádiz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Cádiz' en el partido 7 - 0 Audax Club Sportivo Italiano LF Alineación oficial del equipo 'Audax Club Sportivo Italiano LF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Sporting de Cádiz Alineación oficial del equipo 'Sporting de Cádiz' en el partido 9 - 0 Audax Club Sportivo Italiano LF Alineación oficial del equipo 'Audax Club Sportivo Italiano LF' en el partido
Tiene mala suerte 9.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Cádiz

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sporting va ser Ereño Andion.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ximeno Ponteareas es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Sporting va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ereño Andion, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sporting va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ereño Andion progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Eduardo Hontana va augmentar l'avantatge de Sporting a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Zigor Olague va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 78 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sporting. A fi d'aconseguir el 7 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ximeno Ponteareas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Horst-Friedrich Possdorff! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 225 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Horst-Friedrich Possdorff va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Horst-Friedrich Possdorff una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Vladislav Větrovský va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Parkitny de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Haitz Amuritza de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Audax Club Sportivo Italiano LF