Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382694

Amistoso (Int.) 731382694 Información oficial sobre el partido 731382694 en Hattrick

14.05.2024 18:30:00

Spvgg. Emmeln-Altharen Alineación oficial del equipo 'Spvgg. Emmeln-Altharen' en el partido 4 - 1 F.C. Pelotazo Alineación oficial del equipo 'F.C. Pelotazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Spvgg. Emmeln-Altharen Alineación oficial del equipo 'Spvgg. Emmeln-Altharen' en el partido 4 - 1 F.C. Pelotazo Alineación oficial del equipo 'F.C. Pelotazo' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spvgg. Emmeln-Altharen

Goles Goles

  • 114 Minuto 33 (Gol de penalti): Després de 33 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Emmeln-Altharen, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Nail Yıldırım de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): Mariusz Mostowiec va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Scipio Colarusso, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Klaas-Eike Tomp, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Emmeln-Altharen.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Emmeln-Altharen va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jens Schüsterl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Emmeln-Altharen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tadeusz Kurasiewicz en un 1 contra 1 amb el porter Eustachio Calcina, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Trifón Rigueira va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

F.C. Pelotazo

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pelotazo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sarbil Gurrutxaga.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Pelotazo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Aracelio Gatinara Leñano va quedar-se sol davant el porter Petar Penchev, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Santiago Mesías després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Petar Penchev va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Divins de Pelotazo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.