Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731382153

Amistoso (RC) 731382153 Información oficial sobre el partido 731382153 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

SC ghaiteiros Alineación oficial del equipo 'SC ghaiteiros ' en el partido 3 - 0 RCD Catalonia Alineación oficial del equipo 'RCD Catalonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SC ghaiteiros Alineación oficial del equipo 'SC ghaiteiros ' en el partido 4 - 0 RCD Catalonia Alineación oficial del equipo 'RCD Catalonia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC ghaiteiros

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): ghaiteiros, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Kılıç Akın per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ghaiteiros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bonifác Vápeník progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ghaiteiros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bonifác Vápeník va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Victor Grenet va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Justo Mosqueda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): ghaiteiros va estar a punt de posar-se per davant al minut 10 però Erik Irrgang va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dieter Dücker va rematar alt.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Kılıç Akın, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kılıç Akın va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 289 Minuto 65 (Ocasión evento especial): En Kılıç Akın va fer una ràpida incursió al minut 65, però en Lauritz Berglund no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Victor Grenet gairebé va marcar per a ghaiteiros des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

RCD Catalonia