Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731381790

Amistoso (Int., RC) 731381790 Información oficial sobre el partido 731381790 en Hattrick

15.05.2024 16:30:00

Netbank FC Alineación oficial del equipo 'Netbank FC' en el partido 1 - 7 FC Cigaleros Alineación oficial del equipo 'FC Cigaleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Netbank FC Alineación oficial del equipo 'Netbank FC' en el partido 1 - 0 FC Cigaleros Alineación oficial del equipo 'FC Cigaleros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Netbank FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cigaleros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Frands Hallenberg la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Netbank es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 69.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tarif Santos de Netbank la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Cigaleros

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador de Cigaleros Nuno Maria Teixeira va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 30 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Wilson Chepkemoi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Cigaleros, al minut 32. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Nuno Maria Teixeira de Cigaleros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Cigaleros va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 78, quan Xuventino Dena, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 4.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Simeón Ordóñez Sáez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Wilson Chepkemoi de Cigaleros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 6 al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Cigaleros va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nuno Maria Teixeira.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Cigaleros van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Pep Maria Lliuret des de l'esquerra va sortir desviat.