Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731381471

Amistoso (Int.) 731381471 Información oficial sobre el partido 731381471 en Hattrick

14.05.2024 19:25:00

FC Kawasaki Alineación oficial del equipo 'FC Kawasaki' en el partido 1 - 2 Vicente & Garfield Alineación oficial del equipo 'Vicente & Garfield' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Kawasaki Alineación oficial del equipo 'FC Kawasaki' en el partido 1 - 1 Vicente & Garfield Alineación oficial del equipo 'Vicente & Garfield' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,5 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kawasaki

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): En Gisbert Tuur va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Vladimír Bižiak va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Lopušný.

Vicente & Garfield

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Kawasaki. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Erik Charles la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Garfield es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 18.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Garfield prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Ian Creech.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Garfield al minut 62, però el xut de Chris Ham va topar amb la tanca defensiva.
  • 219 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ian Creech va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Chris Ham, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.