Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731381436

Amistoso (RC) 731381436 Información oficial sobre el partido 731381436 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 2 - 1 Inter Franqueses Reload Alineación oficial del equipo 'Inter Franqueses Reload' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Navelina Mecánica Alineación oficial del equipo 'La Navelina Mecánica' en el partido 2 - 0 Inter Franqueses Reload Alineación oficial del equipo 'Inter Franqueses Reload' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Navelina Mecánica

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Navelina s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Èric Amils per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 130 Minuto 13 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Raúl Lasobras va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 13 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Casimiro Calzador al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bernat Juncosa va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Francisco Gabiño va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Francisco Gabiño gairebé va marcar per a Navelina des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Gabiño de Navelina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Inter Franqueses Reload

Goles Goles

  • 136 Minuto 76 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Francisco Gabiño encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Luciano Leitão anotar per a Franqueses el 2 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El Franqueses va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Daniel Calzador va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 250 Minuto 71 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Wubbo Lindhout l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.