Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731381175

Amistoso (Int.) 731381175 Información oficial sobre el partido 731381175 en Hattrick

14.05.2024 19:25:00

FK Radobica Alineación oficial del equipo 'FK Radobica' en el partido 1 - 2 FC Pahorky Alineación oficial del equipo 'FC Pahorky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Radobica Alineación oficial del equipo 'FK Radobica' en el partido 0 - 2 FC Pahorky Alineación oficial del equipo 'FC Pahorky' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,6 % 0,3 % 93,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Radobica

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Radobica va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jakub Jasnos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rosario Collu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Serhat Ülkan quasi dona a Radobica l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Gregor Fábik va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Radobica que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Radobica enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Radobica van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jakub Jasnos va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Radobica va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gregor Fábik, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Csanád Iván de Radobica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Pahorky

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, el Pahorky va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Michal Charvát, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador de Pahorky Jan López va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 38 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Bruno Theuer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Bruno Theuer es va quedar sol davant del porter, al minut 66. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Bruno Theuer, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pahorky va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el Pahorky va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Oto Malaník s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.