Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380951

Amistoso (Int.) 731380951 Información oficial sobre el partido 731380951 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 2 - 1 FC Rintchu Alineación oficial del equipo 'FC Rintchu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rifle band Alineación oficial del equipo 'Rifle band' en el partido 3 - 0 FC Rintchu Alineación oficial del equipo 'FC Rintchu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rifle band

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 27, Tomás Donvela de Rifle empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Rifle s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en Yiorgos Topalidis per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Yiorgos Topalidis quasi marca en una jugada assajada de córner que Enrique Asensio havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 15 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Alberto Peralta va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Rifle va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però 陈 (Chen) 晖敏 (Huimin) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Rifle va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Manuel Pastor va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Olly Konings.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Tomás Donvela arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Alberto Peralta del Rifle ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Pastor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Enrique Asensio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rifle.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Rifle va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 70 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 陈 (Chen) 晖敏 (Huimin) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugenio Urangai.
  • 512 Minuto 31 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Eugenio Urangai va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

FC Rintchu

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): Nicola Nardo va marcar al minut 16 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Rintchu van sortir al contraatac al minut 71, però Thibault Audineau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.