Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380881

Amistoso (Int., RC) 731380881 Información oficial sobre el partido 731380881 en Hattrick

14.05.2024 20:25:00

FC Limingan laukojat Alineación oficial del equipo 'FC Limingan laukojat' en el partido 5 - 2 Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Limingan laukojat Alineación oficial del equipo 'FC Limingan laukojat' en el partido 6 - 0 Real Calil Alineación oficial del equipo 'Real Calil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Limingan laukojat

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FCLL van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mainio Raasakka va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mainio Raasakka va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 52.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Mainio Raasakka va donar a FCLL un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, FCLL va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aaro Ritola, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pauno Vanhakartano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a FCLL.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Frans Inkilä va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Seve Pellikka, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Real Calil

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Calil es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Simone Aurigemma es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Calil prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Sandro De Nuccio.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Cristian Damián Sava va fer una estirada espectacular al minut 68, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Sandro De Nuccio.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuliano Menis.