Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380828

Amistoso (Int.) 731380828 Información oficial sobre el partido 731380828 en Hattrick

15.05.2024 16:00:00

FK Maldal Alineación oficial del equipo 'FK Maldal' en el partido 4 - 0 Marafados Algarvios Alineación oficial del equipo 'Marafados Algarvios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FK Maldal Alineación oficial del equipo 'FK Maldal' en el partido 8 - 0 Marafados Algarvios Alineación oficial del equipo 'Marafados Algarvios' en el partido
Es un cenizo 7.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Maldal

Goles Goles

  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en Benjamin Anderssen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FKM.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Knudt Mietzel va incrementar l'avantatge de FKM amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Olav Iversen va augmentar l'avantatge de FKM a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Knudt Mietzel, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a FKM.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kwame Daniel! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): FKM va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Christian Rasmussen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Daniel Berg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de FKM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kwame Daniel va estar a punt d'avançar els locals al minut 39 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Daniel Berg una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Nuno Barroqueiro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kwame Daniel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kwame Daniel va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que FKM va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Marafados Algarvios

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Valon Schmauch va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Assad Messal de Marafados amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.