Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380523

Amistoso (Int., RC) 731380523 Información oficial sobre el partido 731380523 en Hattrick

15.05.2024 18:05:00

R.D Bogusie Heniusia Alineación oficial del equipo 'R.D Bogusie Heniusia' en el partido 0 - 4 Al-Gharb SC Alineación oficial del equipo 'Al-Gharb SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.D Bogusie Heniusia Alineación oficial del equipo 'R.D Bogusie Heniusia' en el partido 1 - 3 Al-Gharb SC Alineación oficial del equipo 'Al-Gharb SC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.D Bogusie Heniusia

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 37 (Ocasión de falta): Bogusie va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 37, però el xut va anar a parar al pal.
  • 204 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Mihovil Andrijašević es va posar les mans a la cara després que al minut 52 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.
  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sudir Singh ja els havia advertit que el porter contrari, en Stefano Tiboni, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 7, Mihovil Andrijašević de Bogusie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Al-Gharb SC

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Štefan Urbančik va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de AL-Gharb eren letals, i Marcus Ogg va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Kert Peelmann de AL-Gharb va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de AL-Gharb, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Kert Peelmann va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Waldo Gerena va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Waldo Gerena al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Timo Laur es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.