Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380463

Amistoso 731380463 Información oficial sobre el partido 731380463 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Spartak Ribadavia Alineación oficial del equipo 'Spartak Ribadavia' en el partido 0 - 3 Leganés CF Alineación oficial del equipo 'Leganés CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Spartak Ribadavia Alineación oficial del equipo 'Spartak Ribadavia' en el partido 1 - 3 Leganés CF Alineación oficial del equipo 'Leganés CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak Ribadavia

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Chiscu Marcel Ros va fer al minut 38 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sebastián Lancha Pacheco, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Alejandro Mancebo de Spartak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Mancebo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Spartak va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 514 Minuto 91 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bieito Riobó, el jugador de Spartak va ser expulsat al minut 91.

Leganés CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 64 una excel·lent centrada de Tzvetelin Proshev va arribar a Adriano Recchi, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a LEG augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Junior Lewis es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tzvetelin Proshev de LEG l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Adriano Recchi va estar a punt de posar per davant a LEG amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gabriel Marchiori va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Gabriel Marchiori, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adriano Recchi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Junior Lewis va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 55, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gabriel Marchiori va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Miguel Endara va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Maíz Mesco va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Miguel Endara. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafa Mínguez de LEG es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.