Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380315

Amistoso (Int.) 731380315 Información oficial sobre el partido 731380315 en Hattrick

15.05.2024 17:20:00

Rooie 0ortjes Alineación oficial del equipo 'Rooie 0ortjes' en el partido 5 - 3 Soccer Vipo Alineación oficial del equipo 'Soccer Vipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rooie 0ortjes Alineación oficial del equipo 'Rooie 0ortjes' en el partido 4 - 2 Soccer Vipo Alineación oficial del equipo 'Soccer Vipo' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,9 % 6,2 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rooie 0ortjes

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 del partit, el jugador Ron de Klerk de Oortjes va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Duane Drane de Oortjes aconseguir un gol al minut 39 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 110 Minuto 79 (Gol de falta): L'empat per part de Oortjes va arribar al minut 79 quan Ron de Klerk va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 3 - 3, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Diego Gandía ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Oortjes es posava per davant 4 a 3.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Falko Joosten, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Oortjes.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Ron de Klerk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Oortjes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Xander Moulijn de Oortjes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Holger Koelewijn de Oortjes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Soccer Vipo

Goles Goles

  • 105 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Javier Rodríguez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Franco Paolo De Luca, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 70 minuts quan Javier Rodríguez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Manuele De Grandi, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Javier Rodríguez va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Javier Rodríguez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): SSCVipo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 82, quan Franco Paolo De Luca va quedar-se sol davant el porter Friedrich Wilhelm Lutzki, però aquest va poder aturar el xut.