Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731380053

Amistoso (Int., RC) 731380053 Información oficial sobre el partido 731380053 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Team Queso EC Alineación oficial del equipo 'Team Queso EC' en el partido 2 - 4 vitesse leipzig rotschwarz Alineación oficial del equipo 'vitesse leipzig rotschwarz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Queso EC Alineación oficial del equipo 'Team Queso EC' en el partido 2 - 1 vitesse leipzig rotschwarz Alineación oficial del equipo 'vitesse leipzig rotschwarz' en el partido
Tiene un resultado normal 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,0 % 6,1 % 20,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Queso EC

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, Queso aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Sixte Xuriach va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 115 Minuto 73 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Boris Acevedo era molt més ràpid que el defensa Markus Ferri. Al minut 73, el jugador de Queso va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Queso enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Carlos Joara de Queso va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 205 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Sergio Carrizo era fer passades de llarga distància. Al minut 58 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Piero Leciñana però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Isidro Sacedón va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Keret Lusky va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): En Piero Leciñana de Queso es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 91, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Soriano Trillo Salazar de Queso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

vitesse leipzig rotschwarz

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Cornelius Giesa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a rotschwarz.
  • 164 Minuto 74 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Mario Orsatti de rotschwarz va marcar de penal l'empat al minut 74.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): El jugador de rotschwarz Dieter Klaps va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 84 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Markus Ferri des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de rotschwarz, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Markus Ferri va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Aleksandar Horvatin de rotschwarz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.