Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379982

Amistoso 731379982 Información oficial sobre el partido 731379982 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

CF Anatoly Alineación oficial del equipo 'CF Anatoly' en el partido 0 - 5 You Will never Alineación oficial del equipo 'You  Will never' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CF Anatoly Alineación oficial del equipo 'CF Anatoly' en el partido 1 - 3 You Will never Alineación oficial del equipo 'You  Will never' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Anatoly

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alois Ogiermann de Anatoly va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

You Will never

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Chris Esposito de never va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Knut Berg va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, never va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luke van de Beek.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Czesiek Bodzek va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a never.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): never va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Knut Berg va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Johnny Apple després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Hugo Rey va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Chris Esposito de never va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.