Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379974

Amistoso (Int.) 731379974 Información oficial sobre el partido 731379974 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Nullpoint Fc Alineación oficial del equipo 'Nullpoint Fc' en el partido 5 - 0 Ziggys Back Alineación oficial del equipo 'Ziggys Back' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nullpoint Fc Alineación oficial del equipo 'Nullpoint Fc' en el partido 4 - 1 Ziggys Back Alineación oficial del equipo 'Ziggys Back' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nullpoint Fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Ove Espensen va donar a Nullpoint un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Ove Espensen va augmentar l'avantatge de Nullpoint a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Jonas Kleinbreuer estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Béla Szűtsch va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 0 al minut 82.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Dariusz Burski va marcar al minut 85 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 4 - 0.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de György Szója la va rematar Béla Szűtsch amb una magnífica volea que va fer pujar per a Nullpoint el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Radosław Łobaczewski al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ove Espensen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Ziggys Back

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Calvin van Wijngaarden l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Ziggy van pujar a rematar. Però en Calvin van Wijngaarden la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ferrán Verga.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Ferrán Verga de Ziggy per doble groga al minut 81.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roman Kontny de Ziggy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.