Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379950

Amistoso (Int., RC) 731379950 Información oficial sobre el partido 731379950 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

NOI Cadidavid Alineación oficial del equipo 'NOI Cadidavid' en el partido 4 - 0 LOS ECHENIQUES Alineación oficial del equipo 'LOS ECHENIQUES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NOI Cadidavid Alineación oficial del equipo 'NOI Cadidavid' en el partido 2 - 0 LOS ECHENIQUES Alineación oficial del equipo 'LOS ECHENIQUES' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NOI Cadidavid

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): Al 3 minuts, El Cadidavid va fer el 1-0. En Lewis McNamee va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Cadidavid va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Fred Alsheide, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, Cadidavid va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Genís Guaso, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Onur Tomris, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Cadidavid.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Cadidavid va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Tolis Gaurikevičius va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Lewis McNamee, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Fred Alsheide gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Àlvar Axet va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Scott Birrane de Cadidavid va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LOS ECHENIQUES

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Fung va fer una estirada espectacular al minut 36, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Julio Pardo Martínez.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 64, quan un error defensiu va deixar Martín Alvir completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Þorri Ingvarsson de ECHENIQUES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.