Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379722

Amistoso (Int., RC) 731379722 Información oficial sobre el partido 731379722 en Hattrick

14.05.2024 20:25:00

Onnela JS Alineación oficial del equipo 'Onnela JS' en el partido 4 - 3 FC eTiLiKoS Alineación oficial del equipo 'FC eTiLiKoS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Onnela JS Alineación oficial del equipo 'Onnela JS' en el partido 1 - 6 FC eTiLiKoS Alineación oficial del equipo 'FC eTiLiKoS' en el partido
Tiene bastante suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Onnela JS

Goles Goles

  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Una falta al minut 20 va proporcionar un lliure directe al Onnela. Joonas Uusipaavalniemi va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Corria el minut 30, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Onnela s'avançava en el marcador després que en Joonas Uusipaavalniemi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 139 Minuto 75 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jouni Siltakoski va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Pedro César Naharro per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 1
  • 143 Minuto 83 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Onnela eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 83, Samu Uurinmäki va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Romeu Salgado al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Vennu Kiviniemi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC eTiLiKoS

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): eTiLiKoS agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pau Puchal amb mestria.
  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Un mica després, Pedro César Naharro de eTiLiKoS va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats de eTiLiKoS van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Raúl Moragas va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jorge Karanka es va quedar sol davant del porter, al minut 13. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl Moragas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ferran Sanaüja va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.