Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731379692

Amistoso (Int.) 731379692 Información oficial sobre el partido 731379692 en Hattrick

14.05.2024 19:15:00

Santi bevitori Alineación oficial del equipo 'Santi bevitori' en el partido 3 - 7 KS Leszek Alineación oficial del equipo 'KS Leszek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Santi bevitori Alineación oficial del equipo 'Santi bevitori' en el partido 2 - 7 KS Leszek Alineación oficial del equipo 'KS Leszek' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santi bevitori

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Sergio Martínez, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. bevitori es posava per davant!
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Lino Innamorati de bevitori va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 111 Minuto 52 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 52, Lino Innamorati de bevitori empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Daniel Arellano Félix! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): bevitori per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 35, quan Lino Innamorati va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lino Innamorati va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

KS Leszek

Goles Goles

  • 160 Minuto 33 (Gol de falta): L'entrenador de Leszek es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Paul Dicianu era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): Amb 36 minuts jugats, Domenik Hesler de Leszek va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ville Uitto va anar directament als peus de Tijmen Goijers que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 3.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 57, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Tijmen Goijers es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Witold Jeruzalski de Leszek va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 3 - 5 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, Leszek va augmentar el seu avantatge a 3 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tijmen Goijers.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Al 91 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Leszek augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Witold Jeruzalski es rifés el porter i marqués el 3 - 7.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Domenik Hesler.